Miért pont a HELUZ? 5+1 érv

Miért pont a Heluz? - NOBORE Kft. - nobore.hu

A cseh HELUZ téglacsalád tökéletesen megfelel az Ön elvárásainak:

- pontosságban, szilárdságban, minőségben,

- hőszigetelő képességben és klimatikus tulajdonságaiban,

- nem utolsósorban az ÁR-ban.

1.

A HELUZ az országban kapható egyik legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező tégla. Egyes téglatípusok már további plusz hőszigetelés nélkül is tudják teljesíteni a 2020. év utáni magas követelményszintet. Ide tartoznak a töltött téglák( 2in1 ) egy része, illetve a sűrített szerkezetű Family 50 és 44 Plan típus. De a Family 38 Plan esetében 6 cm vastag, a Family 30 Plan esetében pedig 10 cm vastagságú EPS lemez alkalmazásával elérhető a homlokzati fal U=0,17 értéke.

Az erre vonatkozó táblázatunkat U érték és az EPS hőszigetelés, valamint a Heluz legfontosabb tulajdonságai táblázatokat itt kérheti:

2.

A vevők egy része hajlamos arra, hogy egyedül csak a db/Ft árat hasonlítsa össze döntésénél, ezzel figyelmen kívül hagy néhány nagyon fontos szempontot:
a. a HELUZ tégla ára már tartalmazza a gyártó által számított kötőanyag ( PUR vagy vékony ragasztó ), valamint a kiegyenlítő habarcs mennyiségét,
b. az esetleges EPS hőszigetelésnek csupán a fele vastagságú méret szükséges, ami jelentős megtakarítást eredményez a hagyományos NF téglához képest.
c. a tégla tetszőleges méretre vágható, a hulladék mennyisége minimális,

3.

a vevő szeretne minél előbb álmai otthonába költözni. A HELUZ téglával kisebb létszámú kivitelezői csapat is gyorsan és mértani pontossággal dolgozhat. Szükségtelenné válik az egyébként nélkülözhetetlen 2 segéderő közreműködése az építkezésen. Ennek a munkadíjban is jelentkeznie kell !

4.

a HELUZ raklap eldobható, így nem kell megküzdenie senkivel sem a leürült raklapok átvételéért és elszállításáért,

5.

a falazatba bevitt víz mennyisége minimális, az első fűtési szezon „könnyező falainak” rémálmát biztosan nem fogja átélni.

+1 ÉRV: ingyen rendelkezésre bocsátunk 3 db nivelláló eszközt